Риболов

В Хотел Агата Бийч - Ахтопол често отсядат фенове на професионалния и спортен риболов. Условията са отлични - морето е на метри от хотела, а Странджа е привлекателна дестинация. Повече от 130 вида риби са известни в Черно море, а над 60 вида са обект на риболов. Сред морските рибои са: хамсия, цаца, лефер, карагьоз, паламуд, сафрид, зарган, илария, змарида и дънните калкан и попче. Напредналите ловят барбун и меджит. За любителите на подводен риболов има кефал, лаврак и спарит.

Странджа има какво да предложи на любителите на различни видове риболов. От устието на Велека, по Ропотамо, Дяволската река - всеки риболовец има шанс да се почувства майстор.

Сладководен риболов - Странджа предлагат много възможности за туристите – въдичари. На разположение на туристите са и няколко рибалника в Странджа.

Морски риболов - Странджа е уникална планина. Граничи с Черно море. Брегът на по южното черноморие има много тихо заливи и в същото време високи скали, кейове в малките градчета, рибарски лодки и други.

Риболовът е разрешен както в традиционния си вариант, така и подводният риболов. Оборудване за подводен риболов може да бъде наето от наши партньори.

Снимките в този раздел на нашия сайт са от Интернет.
Форма за контакт
Не е въввдено име!
Грешка в e-mail !
Не е въведен телефон!
Липсва текст на съобщението!
 
Грешен код!
 
 

Галерия

Провери наличности
Дата на пристигане

Дата на тръгванеАхтопол 19°C