Правила и условия

HOTEL AGATA BEACH

 

Настаняване 14:00 - 20:00 часа

Напускане 01:00 - 11:00 часа

Напускане след 11:00 ще се счита за късно напускане , хотелът си запазва правото да начисли на сметката на стята ви 50% от стойността на една нощувка която следва да бъде заплатена на Рецепция при напускане, освен в случаите на предварително одобрение.

В случаи на неизбежно закъснение при пристигане, Наемателят трябва да се обади на Отдела за обслужване на клиенти до 20:00 часа на тел: +359 (0)590 622.88. В противен случай xотелът си запазва правото да анулира вашата резервация.

 Камериерски услуги 

Хотелът предлага камериерски услуги всеки ден между 10.00 и 15.00 часа.За подръжка на стаята моля оставете ключа на рецепция до 12.00 часа или поставете Указателнa табелa на вратата.

 Интернет Free! 

Wi-Fi интернет е наличен в целия хотел и е без заплащане.CODE: agata123 

Паркинг Free!

Безплатен публичен паркинг е достъпен наблизо наличен според заетостта (резервация не е необходима).

легла 

Free! Едно дете под 6 години остава безплатно в бебешко легло.

Едно по-голямо дете или възрастен се таксува EUR 25 на нощ и лице в допълнително легло.

 Максимум капацитет от бебешки легла в една стая е 1. Максимум капацитет от допълнителни легла в една стая е 1.

Приемани кредитни карти

Visa, Euro/Mastercard, Maestro, Bancontact

СЕЙФ

За да осигурим максимална сигурност на парите и ценностите на нашите гости осигуряваме сейф за Вашето спокойствие.Моля използвайте го.

ВЕЛОСИПЕД ПОД НАЕМ 

За да се насладите на околностите на  През лятото в хотел “AGATA BEACH” могат да се наемат велосипеди под наем. Цената на час е 5 лева, а за цял ден (не повече от 8 часа) е 15 лева.

 КОЛА ПО НАЕМ

За тези от Вас, които се нуждаят от автомобил предлагаме rent-a-car услуги.За повече информация обърнете се към рецепцията.

 

 

 

 

 

 

 

 

ТРАНСФЕР

За нашите гости, пристигащи със самолет, сме осигурили по желание и вашия транспорт до хотел „AGATA BEACH За повече информация обърнете се към рецепцията. 

ЗАКУСКА

Скъпи гости Моля обърнете внимание ЗАКУСКАТА СЕ ПРЕДЛАГА ОТ 08.00 - 10.00 часа.Cлед 10.00 часа всяка консумация се заплаща.Ако желаете да закусите в собствените си покои, необезпокоявани от друг, можете да поръчате и ние ще се погрижим за Вас.

При ранен час на отпътуване, можем да приготвим сух пакет за закуска, като за целта трябва да се предупреди предния ден на Рецепция до 21:00 ч.

РУМ СЕРВИЗ

 

Предлага се и обслужване по стаите (безплатно) 

За пълно отдаване на удоволствие Ви предлагаме разнообразно меню от ястия в ресторанта на хотела.Работно време: 08H00-23H00

Джакузи

 Ползването на джакузи е безплатно.

Ако желаете да ползвате джакузитo на SKY терасата необезпокоявани от друг, можете да резервирате час на рецепцията или на информационното табло намиращо се близо до джакузито. 

Работно време: 24.00 ч; Без почивни дни

 Правилник за вътрешния ред в хотела

Правила, които следва да се съблюдават от гостите при пребиваването им хотела.

За да осигурим приятният престой на всички гости ПУШЕНЕТО В ХОТЕЛ AGATA BEACH Е СТРОГО ЗАБРАНЕНО ИЗПОЛЗВАЙТЕ МЕСТАТА ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ТАЗИ ЦЕЛ 

Всеки новопристигащ гост е длъжен да представи личен документ за регистрация.

Домашни любимци са неразрешени.

Хотелът не носи отговорност за произшествия с деца, настъпили в рамките на хотела. Отговорността за детския надзор се поема изцяло от родителите/придружителите за целия им престой.

Гостите на хотела са отговорни за всички щети, нанесени по обзавеждането и инвентара на хотела, както и за липсата на част от него. Щетите се заплащат на място по цени, определени от хотелиера. Хотелът запазва правото си да задължи сметката Ви или кредитната Ви карта със стойността на изчезналите вещи или нанесените вреди.

Гостите се задължават да се държат по такъв начин, че да не пречат на останалите гости или да уронват престижа и доброто име на собственика.

Управлението на хотела не носи отговорност за възстановяването на вещи, забравени или оставени в хотела без надзор от страна на гостите.

- Гостите нямат право да използват собствени електронагревателни уреди в стаята си и да внасят хранителни продукти в нея.

В сградата на хотела не е разрешено внасянето на обемисти предмети (напр. велосипеди), лошо миришещи, запалителни и взривни вещества.

Не е разрешено изнасянето на хотелско имущество (хавлии, чаршафи, одеала, cтолове и др.). Не се позволява разместване на имуществото.

Клиентите трябва да спазват общоприетите норми за хигиена и порядък в хотела.

Максимално настаняване.Правилата за настаняване се спазват строго. Те са съобразени с условията на нашата застраховка. Пренастаняването създава предпоставки за опасност за всички. Ако в апартамента се настаняват повече гости, хотелът си запазва правото да изиска наемането на допълнителен апартамент при допълнително заплащане. 

Достъпът до стаите на хора, които не са гости на хотела е забранен.Вашите посетители могат да посещават свободно лобито на хотела и ресторанта, както и да ползват допълнителните услуги, басейните и шезлонгите на хотела при възможност ,срещу заплащане.

 При напускане на хотелската стая, гостът е задължен да затварят прозорците, лично да представи ключа от стаята, дистанционните устройства и официално да заяви, че напуска хотела.

Заплащането на консумираните храни и напитки от мини бара става при напускане на хотела след проверка от дежурната камериерка.

При анулиране на цялата или част от резервацията, неявяване /No show/ или прекъсване на престой: Хотелът задържа 100 % от общата сумана резервацията.

Управлението си запазва правото да прекрати без обещетение или възстановяване престоя на всяко лице, което не изпълнява тези условия.

Нашето желание е да получите най-доброто преживяване. За да постигнем това ние сме разработили следните политики и препоръки, с които учтиво Ви молим да се съобразявате по време на престоя си при нас!

ЖЕЛАЕМ ВИ ПРИЯТЕН ПРЕСТОЙ В НАШИЯ ХОТЕЛ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Галерия

Провери наличности
Дата на пристигане

Дата на тръгванеАхтопол 19°C