Спорт

Хотел Агата бийч е разположена на високия бряг на морето в Ахтопол. На няколко минути от хотела се намира ахтополския плаж.

Ахтопол в походящо място за пълноценен отдих през цялата година. Почивка на брега на морето е релаксираща и през лятото, и през зимата.
Риболов
0

В Хотел Агата Бийч - Ахтопол често отсядат фенове на професионалния и спортен риболов. Условията са отлични - морето е на метри от хотела, а Странджа е привлекателна дестинация. Повече от 130 вида риби са известни в Черно море, а над 60 вида са обект на риболов. Сред морските рибои са: хамсия, цаца, лефер, карагьоз, паламуд, сафрид, зарган, илария, змарида и дънните калкан и попче. Напредналите ловят барбун и меджит. За любителите на подводен риболов има кефал, лаврак и спарит.

[Още]
Лов
0

Хотел Агата Бийч в Ахтопол работи целогодишно и е любимо място за българи и чужденци, поради близостта с гората и реките на Странджа.

В Странджа са обособени специални ловни полета и резервати.

[Още]
Сърфинг
0
В Ахтопол от брега на морето, където е разположен хотел Агата Бийч, се вижда всичко: буря, слънце, търсене на вълна ... Морски вълни, които за нас стават само за гледане, но истинските морски хора - сърфистите обожават. [Още]

Галерия

Провери наличности
Дата на пристигане

Дата на тръгванеАхтопол 19°C